Τρίτη, 27 Νοεμβρίου 2018

Πως η απομάκρυνση του Σόρος από την Τουρκία θα επηρεάσει τις μεταναστευτικές ροές στην Ελλάδα

Σε έναν από τους πιο ανεπιθύμητους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο έχει καταφέρει να εξελιχθεί ο Τζόρτζ Σόρος, καθώς μέρα με τη μέρα αποκαλύπτεται ο περίεργος ρόλος του.  Στην Ουγγαρία όπου ο γνωστός μεγιστάνας της διαπλοκής είναι γεννημένος, ο πρωθυπουργός της χώρας τον θεωρεί ανεπιθύμητο και δεν κρύβει την αντιπάθεια στο πρόσωπο του, καθώς είναι εντίθετος με την πολιτική μετανάστευση που προσπαθεί να επιβάλλει ο Σόρος.

Το ίδιο όμως ισχύει και στο Ισραήλ, η χώρα που ο Σόρος κατάγεται. Ο ίδιος έχει καταφέρει τόσα χρόνια να αποκτήσει  πολλούς εχθρούς.  Στο ίδιο μήκος κύματος κινούνται και οι Ασιατικές χώρες, καθώς την δεκαετία του 1990 ο γνωστός δισεκατομμυριούχος κατάφερε να τις καταστρέψει οικονομικά.  Να σημειωθεί ότι και ο Αμερικανός  πρόεδρος Ντοναλν Τραμπ τον έχει στην «black list»  του αφού εδώ και καιρό τον έχει στοχοποιήσει. 
Μάλιστα, τα Τουρκικά ΜΜΕ αναφέρουν πως ο Τζορτ Σόρος είναι υπαίτιος για τα γεγονότα στο gezi park. Όταν τον Μαΐου του 2013 με διαδηλώσεις που έγιναν υπό την ηγεσία των οικολόγων, κατά την καταστροφή του πάρκου Γκεζί για την ανοικοδόμηση ενος εμπορικού κέντρου, κατάφεραν να αποσταθεροποιήσουν την Τουρκία.Αυτή τη φορά, ο Τζόρτζ Σόρος κατάφερε να γράψει στη λίστα με τους «εχθρούς» του και την Τουρκία, αφού με τα οικονομικά και μεταναστευτικά του παιχνίδια κατάφερε να γίνει και εκεί ανεπιθύμητος, κάνοντας τον Ερντογάν να «πανηγυρίζει» για την αποχώρηση  του από την χώρα του, αφού πρώτα ο Σουλτάνος τον είχε καταγγείλει για όλα τα «βρώμικα» παιχνίδια που παίζει. 
Συγκεκριμένα είχε πει: «Αυτό το πρόσωπο στέλνει ανθρώπους σε ολόκληρο τον κόσμο για να διχάσει και να διαλύσει τα έθνη και χρησιμοποιεί τα χρήματα που διαθέτει σε μεγάλες ποσότητες για αυτό το σκοπό». Μετά από αυτό ο Σόρος κατάλαβε ότι ο Ερντογάν ανακάλυψε το παιχνίδι του και για αυτό το Open Society τα μαζεύει και φεύγει από την Τουρκία.
Ωστόσο η  πρόσφατη κόντρα με τον Ερντογάν στηρίζεται και στο θέμα των μεταναστών. Καθώς το παιχνίδι του Σόρος με τις ΜΚΟ δεν έμεινε κρυφό με τον Σουλτάνο να καταλαβαίνει το περίεργο δουλεμπόριο που παίζει ο Σόρος.  Μάλιστα, η ξαφνική αυτή εξέλιξη σίγουρα θα επηρεάσει και τις μεταναστευτικές ροές στην χώρα μας  είτε θετικά, είτε αρνητικά.
Ε.Ζ.crashonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου