Τετάρτη, 12 Ιουλίου 2017

Δώσε θάρρος στο χωριάτη, να σ’ ανέβει στο κρεββάτι

Δεν ανανεώνει τη σύμβαση μεταφοράς σήματος της ΕΡΤ η Digea   Δεν πρόκειται να ανανεώσει τη σύμβαση μεταφοράς του σήματος της ΕΡΤ, η Digea. Η σύμβαση λήγει τον επόμενο Οκτώβριο και δεν πρόκειται να ανανεωθεί, όπως ανακοίνωσε ο αντιπρόεδρος της Digea και διευθύνων σύμβουλος του Star Channel Πάνος Κυριακόπουλος.

 Η διοίκηση της Digea σημείωσε πως υπάρχουν ευθύνες στην ΕΡΤ για τη μή διεξαγωγή του διαγωνισμού προμήθειας των πομπών επίγειας ψηφιακής τηλεόρασης. Υπενθυμίζεται πως από το 2015, οπότε και επανήλθε ο φορέας, έχουν γίνει από την ΕΡΤ, τρεις αποτυχημένοι διαγωνισμοί.
Η Digea συνεργάζεται με τον κρατικό φορέα από την εποχή της ΔΤ, όταν η κυβέρνηση Σαμαρά έκλεισε την ΕΡΤ και σταμάτησε το σχέδιο ανάπτυξης των ψηφιακών πομπών. Η συνεργασία συνεχίστηκε και το 2014 με τη ΝΕΡΙΤ, όταν η Digea έλαβε και άδεια παροχής των υπηρεσιών μεταφοράς σήματος από την ΕΕΤΤ, καθώς πριν λειτουργούσε με καθεστώς προσωρινής άδειας. Η αποδέσμευση αυτού του πολυπλέκτη που σήμερα χρησιμοποιεί η ΕΡΤ, μπορεί να προκαλέσει ενδιαφέρουσες εξελίξεις.

 typologies.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου