Τρίτη, 4 Ιουλίου 2017

Σταθμός Λαρίσης: Αλλαγές στις αποβάθρες λόγω έργων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Από την Τετάρτη 5 Ιουλίου και μέχρι νεωτέρας αλλάζουν οι αποβάθρες αναχώρησης/άφιξης των τρένων στον Σιδηροδρομικό Σταθμό Αθηνών (Λαρίσης), λόγω των έργων που εκτελεί η αρμόδια σιδηροδρομική εταιρία για την αναβάθμιση του δικτύου με τη δημιουργία υποδομών ηλεκτροκίνησης.


Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ στην ανακοίνωσή της εξηγεί ότι τα δρομολόγια όλων των αμαξοστοιχιών (αρτηριακά και προαστιακά) θα αναχωρούν από τις αποβάθρες 9 και 10, που βρίσκονται προς την οδό Κωνσταντινουπόλεως και στις ίδιες αποβάθρες θα πραγματοποιείται και η αποβίβαση από τα τρένα που έχουν προορισμό την Αθήνα.
Οι αποβάθρες 9 και 10 βρίσκονται αρκετά μακριά από τη κεντρική είσοδο του σταθμού και η πρόσβαση θα γίνεται μέσω υπόγειας διάβασης.
Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ προτρέπει τους επιβάτες να προσέρχονται στον Κεντρικό Σταθμό της Αθήνας τουλάχιστον 20 λεπτά νωρίτερα από την προγραμματισμένη αναχώρηση των αμαξοστοιχιών και -κατά το δυνατόν- να περιορίσει τον αριθμό των αποσκευών που μεταφέρει.

Όπως τονίζεται, από αύριο 5.7.2017 δεν θα παρέχεται εξυπηρέτηση στους επιβάτες ΑμεΑ και δεν θα αποστέλλονται αποσκευές ή δέματα από όλα τα σημεία πώλησης προς τον Κεντρικό Σταθμό.
efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου