Παρασκευή, 4 Νοεμβρίου 2016

ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ

ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ Ο ΦΟΥΧΤΕΛ ΚΑΙ Ο ΦΟΥΧΤΕΛΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ  
Μεγάλη και μαχητική συγκέντρωση έξω από το κτίριο της Παλιάς Βουλής στο Ναύπλιο πραγματοποίησαν πολίτες, πολιτικές οργανώσεις και συλλογικότητες ενάντια στην ''6η Ελληνογερμανική Συνέλευση'' και την επίσκεψη του Γερμανού Υφυπουργού Χανς Γιόακιμ Φούχτελ.   Στη συγκέντρωση, μεγάλη και μαζική παρουσία είχε η ΛΑ.Ε, με επικεφαλής τον Γραμματέα του Π.Σ  Παναγιώτη Λαφαζάνη.

Ισχυρή ήταν, επίσης, η παρουσία του ΕΠΑΜ με επικεφαλής την ηγεσία του.
Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε το γεγονός της έντονης αστυνομοκρατίας που υπήρχε γύρω από το Βουλευτήριο του Ναυπλίου καθώς και της παράταξης διμοιριών των ΜΑΤ ασφυκτικά γύρω από τους διαδηλωτές. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις από νωρίς το απόγευμα είχαν περικυκλώσει το Βουλευτήριο και "προστάτευαν" τους δουλόφρονες εισερχομένους στο κτίριο της Παλαιάς Βουλής, οι οποίοι εκείνη τώρα τύχαιναν της έντονης αποδοκιμασίας των συγκεντρωμέννων.
Αμέσως μετά τη συγκέντρωση, ακολούθησε πορεία των συγκεντρωμένων από το Βουλευτήριο στο Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου, όπου πραγματοποιήθηκε μέσα σε μια κατάμεστη και με όρθιους στους διαδρόμους αίθουσα η εκδήλωση της Λαϊκής Ενότητας με θέμα ''ΔΙΕΚΔΗΚΗΣΗ Ή ΑΠΕΜΠΟΛΗΣΗ των Γερμανικών Επανορθώσεων και του Κατοχικού Δανείου''.
Στην εκδήλωση μίλησαν οι Κώστας Ήσυχος, Σαράντος Θεοδωρόπουλος και Αλέξανδρος Κουτσομητόπουλος, ενώ χαιρέτησε ο Παναγ. Λαφαζάνης, Γραμματέας του Π.Σ. της ΛΑ.Ε.
ΤΑ ΑΘΗΝΑΪΚΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΗΡΟΥΝ ΣΙΓΗ ΙΧΘΥΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟΥ
Εντύπωση ακόμα και για μνημονιακά κανάλια και Μέσα Ενημέρωσης προκαλεί η πλήρης αποσιώπηση της μεγάλης συγκέντρωσης του Ναυπλίου, τόσο από τα κυβερνητικά «κρατικά» μνημονιακά κανάλια όσο και από όλα τα ιδιωτικά Μέσα.
Κυβέρνηση και οι περισσότεροι ιδιώτες καναλάρχες έχουν επιβάλει μια μνημονιακή δικτατορία και έναν μνημονιακό μονόδρομο στην ενημέρωση, την ώρα που και τα δύο μπλοκ, το ΣΥΡΙΖΑϊκό με τους δικούς τους μιντιακούς πυλώνες και το παλιό ιδιωτικό τηλεοπτικό σκηνικό με τη ΝΔ του Μητσοτάκη, κόπτονται δήθεν ενάντια στη διαπλοκή και την αντικειμενική πλουραλιστική ενημέρωση.
Όταν όλοι αυτοί μιλάνε για δημοκρατική πληροφόρηση, μιλάνε για το ποια «μνημονιακή συμμορία» θα στηρίξουν και σχεδόν τίποτα άλλο.
Η διαδήλωση του Ναυπλίου ενάντια στη γερμανική αποικιοκρατία το επιβεβαιώνει.
iskra.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου