Τετάρτη, 2 Νοεμβρίου 2016

ΗΠΑ: Κατασκευαστές όπλων λένε ότι αυξήθηκαν οι πωλήσεις όπλων λόγω των εκλογών

Ένας μεγάλος κατασκευαστής όπλων δήλωσε πως οι πωλήσεις όπλων αυξήθηκαν λόγω της προεκλογικής εκστρατείας σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το CNNmoney  Ο Στορμ Ρουγκερ ανέφερε πως οι πωλήσεις αυξήθηκαν κατά 33% στα 161,4 εκατομμύρια δολάρια τον Οκτώβριο σε σύγκριση με την ίδια περίοδο πέρυσι. Τα κέρδη αυξήθηκαν 66% και η μετοχές της εταιρίας ανέβηκαν 2% την Τετάρτη.

Οι πωλήσεις «πιθανότατα αυξήθηκαν από την πολιτική εκστρατεία ενόψει των εκλογών την επόμενη εβδομάδα» δήλωσε ο Κρις Κιλόι, Στορμ, Ρούγκερ που θα αναλάβει ως διευθύνων σύμβουλος  Οι κατασκευαστές όπλων και φανατικοί ανησυχούν περισσότερο από μια προεδρεία της Κλίντον από ότι του Τραμπ. Η Κλίντον έχει προτείνει την εκ νέου εφαρμογή απαγόρευσης των πωλήσεων στρατιωτικών τυφεκίων, επεκτείνοντας τους σχετικούς ελέγχους και θεώρησης των οπλοκατασκευαστών και πωλητών ως υπεύθυνους για την βία με χρήση όπλων.
Ο Στορμ Ρούγκερ απέδωσε την αύξηση των πωλήσεων στην είσοδο στην αγορά νέων όπλων όπως το ημιαυτόματο στρατιωτικό τυφέκιο AR-15 με την ονομασία AR-556 και compact ημιαυτόματων πιστολιών LCP II και LC9.      Και οι δύο αυτοί τύποι είναι δημοφιλής τα τελευταία χρόνια καθώς είναι ιδανικά για μεταφορά χωρίς να είναι εμφανή.  Οι πωλήσεις των τυφεκίων όπως το AR-15 αυξήθηκαν ειδικά ανάμεσα σε φανατικούς που φοβούνται περισσότερους περιορισμούς στις πωλήσεις.
koutipandoras.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου