Τρίτη, 1 Νοεμβρίου 2016

Στο μικροσκόπιο της Επιτροπής τα «θαλασσοδάνεια» των κομμάτων: Καταθέτει ο πρώην Γενικός Διευθυντής της ΝΔ

Ο Θανάσης Σκορδάς, Γενικός Διευθυντής της Νέας Δημοκρατίας από τον Ιούλιο του 2010 έως τον Ιούνιο του 2012, καταθέτει σήμερα, μετά τις 11 το πρωί στην εξεταστική επιτροπή για τα δάνεια σε κόμματα και ΜΜΕ.Αφού ολοκληρώθηκε το σκέλος της εξεταστικής επιτροπής με τις καταθέσεις των στελεχών των τραπεζών και των ιδιοκτητών των ΜΜΕ (σ.σ.: αλλά αναμένεται να καταθέσουν ακόμα οι Γιαννίκος και Κυριακού), ξεκινούν οι καταθέσεις των οικονομικών υπευθύνων των κομμάτων.
Η σημερινή συνεδρίαση θα ξεκινήσει λίγο μετά τις 11 το πρωί και θα μεταδοθεί, όπως αναμένεται, μέσω της web tv του τηλεοπτικού σταθμού της Βουλής.
Φαίνεται ότι, διά της προτάσεως από πλευράς ΝΔ να κληθεί ο κ. Σκορδάς, με δεδομένο πως κάθε κόμμα πρότεινε στον πρόεδρο της Επιτροπής ποιος κομματικός εκπρόσωπος πρέπει να κληθεί, η σημερινή ηγεσία του κόμματος πετάει το μπαλάκι στο Σαμαρικό μπλοκ, εκεί όπου ανήκει ο πρώην Γενικός Διευθυντής της Νέας Δημοκρατίας. Ο Θανάσης Σκορδάς, με απόφαση του τότε προέδρου της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά, ορίστηκε Γενικός Διευθυντής της Νέας Δημοκρατίας τον Ιούλιο του 2010. Στις 21 Ιουνίου 2012, ανακοινώθηκε η συμμετοχή του στην κυβέρνηση Σαμαρά ως Υφυπουργού Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, αρμόδιος για θέματα ανάπτυξης - ανταγωνιστικότητας - βιομηχανίας - εμπορίου.
.koutipandoras.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου